Mabo Boomkwekerij

Algemeen

Wij zijn een Boomkwekerij die oog heeft voor mens, natuur en winst of beter bekend als People Planet Profit (ook wel: de drie P’s) is een term uit de duurzame ontwikkeling. Het staat voor de drie elementen, people (mensen), planet (planeet/milieu) en profit (opbrengst/winst), die in een harmonieuze wijze gecombineerd dienen te worden. (MVO) en daarmee voldoen wij aan de aan de belangrijkste keurmerken, als boomkwekerij komen wij zelfs op de CO2 balans postief uit. Duurzaamheid komt uit je hart en niet uit keurmerken.

 Handel  en  Kwekers

Wij verkopen onze bomen hoofdzakelijk aan collega kwekers die deze bomen weder verkopen naar hoveniers, gemeenten, provincies en rijks-waterstaat, maar ook naar alle landen van Europa, hierbij zijn de belangrijkste landen Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Belgie en Frankrijk, maar de opkomende markten Rusland, Oekraine en andere Oost-europese landen mogen niet vergeten worden.

Hoveniers  &  Groenvoorzieners

Hoveniers zijn bij aan het goede adres, wij kweken in de vollegrond en  in pot hoofdzakelijk bomen voor de tuin, laan of park in een zeer uitgebreid sortiment, ook verzorgen wij regelmatig het hele beplantingsplan,  onder meer vasteplanten, heesters etc. Omdat Mabo Boomkwekerijen ook groot sortiment bomen en vormbomen in container heeft staan, kunnen wij het hele jaar door leveren en u kunt uw project ook in de zomer maanden gewoon afmaken.

Cash  &  Carry

Wij zijn specialisten in het beleveren van Cash & Carry bedrijven, en bieden een speciaal sortiment in kleine en grotere aantallen en in diverse maten van een constante hoogwaardige kwaliteit, wij verzorgen voor speciale projecten ook opmaat vers geleide lei en dakbomen.

Export

Wij zijn als Mabo Boomkwekerijen gericht op de Nederlandse markt, maar toch gaan veel van onze bomen over lands grenzen via diverse handels kanalen, er staan na 30 jaar duizenden bomen in europese straten, lanen, parken en tuinen.
Een nieuw handels kanaal zijn intermediairs, die tussen de kweker en afnemer staat, hier als voordeel voor ons dat wij ons kunnen blijven richten op het kweken van bomen.

Hoe werken wij:

  1. Wij verkopen onze bomen af kwekerij.
  2. Prijzen zijn altijd per stuk.
  3. Wij hanteren de H.B.N handels voorwaarden.
  4. Offertes zijn altijd zolang de voorraad strekt.
  5. Reclames altijd binnen 5 werkdagen.
  6. Het transport kunnen wij ook verzorgen.
 TOP

Voorraadlijst

FOTO’S

Bomen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A