Den Hertog

 Jan den Hertog - Tuinplanten Boskoop

tuinplanten

 

 

 

Midden in het centrum van de sierteelt – Boskoop – kunnen wij u het grootste assortiment tuinplanten aanbieden. Het assortiment bestaat o.a. uit Heesters, Coniferen, Laan- en leibomen, Vaste planten, Groenteplantjes en Vruchtbomen.

Aan de linkerzijde van de website vindt u een menu met diverse plantensoorten. Als u op zoek bent naar een specifieke plant kunt u ook dezoek-een-plant-functie bovenaan de website gebruiken; u kunt zoeken op een deel van de Latijnse of Nederlandse benaming van een plant.

Kunt u de plant niet vinden op onze website, stuur ons dan een e-mail. Het kan zijn dat de plant nog niet beschikbaar is op de website, maar dat wij de plant wel kunnen leveren.

We kunnen niet garanderen dat alle voorraad die u in onze webwinkel vindt, ook aanwezig is op onze lokatie  Zijde 167 in Boskoop. Onze voorraden staan verspreid op verschillende plekken door Nederland. Als u een bepaalde maat  enkele dagen van tevoren reserveert via de webwinkel zorgen wij dat deze in Boskoop staat als u langskomt.

Met vriendelijke groet,

Marc den Hertog